Spadla jsi mi z nebe
SPADLA JSI MI Z NEBE
Spadla jsi mi z nebe
A já jsem za to rád
Sníh mě venku zebe
Ty as taky, snad.
Spadla jsi mi z nebe
Když viděl jsem velký vůz
Já dobro cítím teď z Tebe
Při psaní mám mnoho múz.
Až zase přijdeš
Nejtemnější bude les
Ty z toho lesa vyjdeš
Kol bude vonět vřes.
Večery s tebou tak krásné
Co nikdy neměl jsem
Světélko na ulici hasne
Svítá, slunce, tak pojď sem!
Přečteno 514x
Tipy 15
Poslední tipující: Pevya, Anita Buchtová, saddova, Psychopatická lentilka, Anitta, strašidýlko-střapatý, Bíša, .K.r.i.s.t.y., Darkkitty, Danik
Komentáře (5)
Komentujících (5)