Jsi světlo..
Jsi světlo v tváří a proužek zlata,
jež procitl v úsměv sluneční,
jsi štěstí mé štěstí a láska zvatá,
chci změnit se v tvou šňůru pupeční.
Rád s každým se podělím o radost svou
a představím zemi tě kvetoucí.
Chci s tebou s červánky oblohou plout,
žít navěky v tě v světě světoucím.
Komentáře (0)