Anotace: Pro kamarádku, která soudí, že je nebezpečné dívat se do hlubiny, protože ona by se jednou mohla chtít podívat na vás.
Sbírka: Saxifraga oppositifolia
je to pěkný děs když se ponoříš,
nikdy netušíš jak hluboce půjdeš
a co na povrch vyneseš ...
dle mého je dobré mít
pár přátel nebo přítelkyň,
co ti připomenou směr,
proč vlastně?, kam vlastně? ...
jsou majákem -
když ponoříš se do hlubin ...
i Innana když šla do podsvětí,
tak u bran ji čekala věrná Ninšubur,
a když se nevracela,
tak zburcovala bohy na pomoc
05.10.2008 21:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba