Utopená
Anotace: nebáseň...Mirkovi... Hledám něco,co tu vůbec není?
Nemůžu spát,
stále se mi vtíráš na mozek
(pokud teda vůbec nějakej mám)
zas mi dáváš naději
jako tonoucímu záchranej kruh...
...s dírou
nebojím se,
dopadne to dobře
a já se utopím
a nic
a nikdo
už mě víckrát neuvidí
no
leda by mě vzduchoprázdo
v mojí hlavě
vyneslo zpět
na hladinu
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: radexk, Bíša, Psavec, kleopatra.sedma, W.O.K.O., Flamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)