Sny
Anotace: Krátké,stručné...(za každý komentář budu moc vděčná --> vždyt chybami se člověk učí)
->Sny,jež mne doprovázejí
....na každém kroku.
->Jsou mi útěchou
... a zároveň zklamáním.
->Jelikož díky každé probdělé noci,
...Strávenou představováním si nemožného,
->Si uvědomuji,že od života očekávám příliš,
...nežli mohu dostat.
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: MiaaWei, Daisy..
Komentáře (0)