Táto

Táto

Anotace: k tomuto mě inspirovala polgara a její vztah s otcem. i když u nich to bylo trochu jinak. chtěla bych, aby se to změnilo, ale už to nejde. snad jindy.

Vždyť víš,
vždycky jsi byl ten první.
Ať už to vezmeš odkudkoli.
Chráníš
chvíle, jež za čas odezní,
ve vzpomínkách-ty nebolí.

Jsou pryč
bezstarostné dny,
jenž trávili jsme spolu.
Jen křič!
Nevrátí se sny
zamčené v zásuvce stolu.

Kde je?
Klíč od toho zámku,
za nímž je naše minulost změněná v prach a bláto.
Co se děje?
Kdo obrátil stránku?
Proč se od sebe tolik vzdalujeme, táto?

Tak moc
chtěla bych vrátit čas
-být zas tím malým děvčátkem.
Zlá noc.
Neslyším Tvůj hlas-
-pohádku s modrým prasátkem.

Jednou
přijde ta chvíle,
kdy vrátím se zas k Tobě.
Blednou
/už jsou skoro bílé/
stále je střežím v sobě.

Obrázky
-musím jim dát barvu.
Potřebuju inspiraci-znáš to.

Nechtěl bys mi s nimi pomoct?

Mám Tě moc ráda, táto.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 05.10.2008
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin, airelle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela mě to chytlo.Takhle jsem jednou napsala básničku o mé zesnulé babičce....máš to pěkně naspané a hlavně...všichni máme tátu,takže téma,které je opravdu všem blízké...

05.10.2008 20:17:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí