...smyslem bytí(mluvíme-li o veškerém životě na Zemi),
je jen a jen rozmnožování.Se stoupající inteligencí,která nám umožňuje zamyslet se sami nad sebou a okolím,poznat strach i příjemno,vzniká i potřeba pochopit podstatu.Moc nám to nejde,protože čím jsme chytřejší,tím víc myslíme na sebe,ale my jsme jem součást...
03.03.2009 10:11:00 | WAYWARD
duše je věčná, a proto TAm bude moci přivonět k jiným vůním, ty také nepomíjí...
03.03.2009 09:15:00 | ni.va