propast
Je to jen jejich vina
těch co káží vodu
a sami dáví se doušky vína
ti mě vzali svobodu
Osud našich ubohých duší
houpe se mnou sem a tam
kdybych budoucnost jen tušil,
ale do předu není nikomu znám
plavu na vlnách radosti a blaha
a pak najednou se topím v bahně
marná to veškerá má snaha
stejně jsem skončil na dně
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)