"utrhl" jsem se z řetězu a dal ST, ikdyž tam jsou jisté kostrbatosti, ale je vypovídající, prostá a i malinko úsměvná(i když nostalgicky) zkrátka zaujala a nějak mi nevadila ani ta "husákovská" českoslovenština... hi ... dávám palec nahoru...
08.10.2008 19:07:00 | zzlatý
československy dokonalá..:) pěkně jsi to vystihla, jo, oslavy mezi námi děvčaty mají něco do sebe..;)
07.10.2008 21:04:00 | prostě Zuzana
Ta je krásná...ale já to mám ještě daleko než budu úředně dospělá (oproti tobě), ale myslím, že nám to vydrží ještě dlouho :)
06.10.2008 17:53:00 | jaňa