Hluboká pravda! Jen nevím,jestli už mám mluvit nebo teprve myslet,radši budu rychle mluvit. Třeba sito domyslíš..."o)
06.10.2008 07:40:00 | Churry
Něco mi to připomnělo. ST! A aj už zažila jsem řekla něco dříve, než jsem si to vůbec uvědomila. Básenka mi přinde opět ze života.
06.10.2008 06:09:00 | NikitaNikaT.