nevázaný...
jak odhalit neodhalitelné?
prostě uvolnit se
z nitra
psát a kreslit
nemyslet
pak se teprve
podívat
zamyslet
logicky
vyhodnotit
souvislosti
pochopit
vnímání
skrytých
skutečností…
tak jsem si to zkusil
panečku,to sem se divil….
zkusíte si to i vy?
když to bude hezký
zasmějte si
když to bude ošklivý
tak to spalte
a máte po depresi...
Přečteno 288x
Tipy 22
Poslední tipující: spare, Tacca, Jin, Holis, labuť, radexk, Iva Borecká, 6thSun, Churry, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)