pociťuji chvíle samoty
i když jsi vedle mě ty
a vím že to co mě svírá
to není tvoje chyba
natož nějaká vina
zkrátka život je sviňa
a když chybí víra...
pociťuji chvíle samoty
jsme na ně v sobě sami
nepomohou ani dobří známí
a pozlacené jsou jen klamy
že pospolu v světě samotě
a přitom jak kůl ve plotě