Trestající
Tlukotem
svých nenasytných vášní
rozezněla jsem struny
v mužském těle
.
.
.
ještě teď
mrazivě cítím
magnetické siločáry
tajemného dotyku
odhozeného korzetu
sešněrované poslušnosti
na podlahu
vzájemného chtíče
.
.
.
byla jsem
- zlá -
ve své nekorunované nadvládě
- trestala jsem -
symfonií smyslnosti
prsty
zatínajícími se
do záchrané sítě zad
.
.
.
.
brala jsem
- /ne/něžná katyně -
s jenom mě pochopitelným pocitem
sobeckého slova NEDÁVAT
a přesto
dávala jsem
sebe samu
rozechvělá těmi strunami
do nejzašších zakončení
ženského nerozumu
.
.
.
bolela svíravě
ta drobná vítězství
na pokraji bezvědomí
ta moc
uhrančivé konkubíny
kterou jsem zasela
do jeho podvědomí
ta závislost
kterou jsem vycítila
z dechu
bolela
ta chvíle
naprostého odvezdání
kdy jsem marně
přes opar vášně
hledala ručičky
od přesýpacích hodin citu
Přečteno 280x
Tipy 32
Poslední tipující: G.P., cevert, blue, maena, Noc17, Myrja, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, Bíša, Isobel, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)