Pramen
Anotace: i zastihnul mě déšť v krajině pod vodopádem Satinským...
V tichém rozjímání
přešlapuji kámen
blíž a blíž
ke svatyni míru
v krajině tisíce jezer
prší kapky deště
na mou hlavu
v jakémsi mystickém křtu
a voní jehličí
i mech...
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)