Zrcadlo u postele
Anotace: si to představte..probudit se a..
Po probdělé noci
zase sám se probouzím
Dost! K posteli,
rozhod jsem, zrcadlo postavím
A když další ráno
vytrhne mě ze snů
otevřu oči a dál
už jen žasnu
že nejsem sám -
že kdosi leží vedle!
Však po chvíli přemítám
zda-li nejsem teplej?!
Proč v noci ulehám
vedle jiného, cizího muže?
A pro jistotu hledám
v zákoníku, jestli se to může
"Uf!" Ani zmínka v zákonech
o mé skryté vášni
a tak hnedle šeptám mu:
"Nestyď se a zhasni!"
Čekám zmámen vášní, touhou
čekáím dlouho - čekám marně
až se šoustnou pod peřinou
jeho horké dlaně
A tak sáhnu sám
zase po svém údu
Aspoň na pár sekund..
Zabiju tím nudu
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Sleepwalker, AndyKo, Isobel, 6thSun, WhiteSkull, Churry
Komentáře (5)
Komentujících (5)