Omezení
Anotace: Schovej si svý omezení na lepší časy
Nasoukej svý sny
do nejmenší ponožky
co máš v šupleti.
Život tak rychle neletí
a skutečnost
nemilosrdcně vraždí iluze.
Máš toho dost?
Schovej si svý omezení
na lepší časy
třeba na ty, kdy spolu se žení
zodpovědnost a schopnost lhát
není to znát,
že velký ideál krásy
přibral mnohem víc kilo,
než je milo?
Ano, je v tom zvrat...
jenže sakra...
to by se to bylo žilo...
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, saddova, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)