v necem souhlasim a ANPCH, wta forma bz chtela upravit, taktez rytmus, pusobi to na mne zle, spatne se to cte, navic ten absolutni rym v posledni sloce bych si ja osobne odpustila...
11.10.2008 09:11:00 | saddova
Asi sám musíš cítit při opakovaném čtení, že forma je skutečně slabá, řekla bych, že až kostrbatá. Ve třetím odstavci předpokládám, že ti tam přebývá slůvko JE, poněvadž mi tam tedy moc nesedí .)
06.10.2008 19:04:00 | 0-0