Včera pršelo
Anotace: Včera pršelo... A zítra bude pršet zas...
Svý zmoklý vzpomínky
spálim v prastarejch
kamnech po babičce
/snad budou hořet líp/
Potom ti napovím
naschvál špatně,
a uteču pryč
do země pohádek.
Budu se ti smát,
žes mi slepě věřil…
/…hlupáku/
B like BITCH!
To je motto toho
mýho světa s vůní
střelnýho prachu.
…I’m BITCH.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Elča, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)