Kurt Cobain
Anotace: napsáno:5.1.2008
Kurt Cobain skvělej zpěvák byl,
jenomže se zastřelil.
Měl svůj vlastní svět,
kdekdo si ho s bláznem plet.
Byl svůj vlastní parazit
i když netoužil tolik prorazit.
Bral drogy- to je fakt,
nebudu se mu proto smát.
Není k tomu důvod
i když byl jinej,
šlo za ním spousta lidí -průvod
a on byl ztrápenej.
chtěl aby mu někdo pomohl,
ale to moh' jen on sám
i když to nedokázal.
Schizofrenik či rozdvojená osobnost
i tak v něm vidím svoji podobnost.
Nikdo netuší že to tak je,
každej se jenom vytahuje.
Jsou stejný problémy,
ale čas je jinej.
Kdo dokáže bejt tak silnej?!
Komentáře (1)
Komentujících (1)