Pojď
Anotace: Vrací se mi optimismus...jinak taky po další drobné mozkové příhodě se vracím ke svému slovíčkování...Tak kdo jde se mnou??? :-)
Pojď, budem si povídat,
ale slib že budem nahlas mlčet.
Pojď, budeme krásně všední
a přitom z řady drze trčet.
Pojď, budem si říkat jmény
-a to především inkognito!
Pojď, budem večeřet snění,
co zůstalo nedopito.
Pojď, budeme mít svou hlavu
-jak poutník vílou ve tmě zmámen.
Pojď, přísahejme navždy,
pak skočíme a zařvem: amen.
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (4)
Komentujících (3)