Coruption
Anotace: Coruption, korupce a zase peníze....
Pro někoho noční můra,
pro jiného skvělá věc.
Z jednoho dělá vola,
z druhého je poslanec.
Ta věc, se jmenuje korupce.
Postihuje velkoměsta i obce.
Od politiky ke sportu,
k policii při prodeji passportu.
Místo trestu dáte milion.
Oficiálně nic.
V tisku je z toho shon.
Když už se na něco přijde,
někde hluboko pod stolem,
to zase pojde.
Korupce je prostě koloběh
a lidé jí často dávají svůj vděk.
Komentáře (0)