Má podzimní
Anotace: ... stejně neohrabaná, jako někdy bývá život....
Je podzim,
slunce svůj boj vzdalo
na rudých stráních pohřbeno si létá,
že touživé je krásné
na sklonku dnů i léta,
teď divoké si mračna osedlalo.
Je podzim,
a vítr světem věje
pod skálu zalétne
a vezme lidem žal,
ze srdcí i z promarněných bálů,
jen o svobodě pěje.
Snad proto na podzim
v srdci teskno je mi,
pro sny se halím do bukových hájů
a pod tím měkkým,
jitřním slunce taju
a plakat
pro něj snad jsem zapomněla,
když bolest v srdci
pro život jsem umlčela.
Přečteno 239x
Tipy 7
Poslední tipující: Sunny, sarycek, Badya, denebrin, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)