polibky černí...
dva
bonbóny
zabalený
v jednom celofánu
tuláci náhod
v baloňáku
vesmírnýho parku
tvá ústa
na mých
v jemném stisku
na lavičce noci
písmena
usazená
rána
připravena
do knihtisku….
vylisovaný
zprávy
o duševním trysku
časem
přešly mrazem
do pomalý chůze...
životní fůze….
Přečteno 299x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, spare, Myrja, Triffid Kolbe, Lota, labuť, 6thSun, Tacca, jima, SZN, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)