Ve všem se na lásku spolehnout nedá. Je fakt, že když je člověk zamilovaný, v danou chvílu pro něj existuje jenom ta milovaná osoba. Jenomže, co když se láska vytratí? To už se člověk musí spoléhat jenom sám na sebe...
07.10.2008 20:40:00 | NikitaNikaT.