Sen o Tobě

Sen o Tobě

Anotace: ...

Slzy
Sboru snů
Vášeň
Pláč i smích
Vítr

Cítíš ho ve vlasech?
Utíkám před Tebou
Schovávám se
Ukrývám v zákopech
V minovém poli
Nohy mě bolí

Uléhám
Skrývám se,
Nesmíš mě dostihnout
Na Tebe dívám se,

Kde jsi?
Kde jsi, já tě nevidím
Těm, co tě vidí, závidím

A přitom ani netuším,
Zda tě někdo vidí,
Mé srdce tě velmi chce
A přitom se stydí –

Doběhneš mě,
Nevidím ti,
Zezadu mě objímáš,
Tlačíš mě hloub do země
A tím víc mě zajímáš –

Jsem pod Tebou
A je to strašně krásné
Nad námi temné nebe,
A všechno je jasné…

Ten sen mi sílu dává,
Jsi stále se mnou –
Vášeň na mě mává –
Tak se přestaň bát –
A zkus mě mít rád…
Autor Ammazonic, 07.10.2008
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., SZN, radexk, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, pěkné, hlavně ten konec

07.10.2008 11:07:00 | SZN

Pěkné.Hlavně ten konec.

07.10.2008 10:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí