Advent
Anotace: tichá modlitba...
Odpověz Pane můj
na moji otázku
jaký mám vzít si lék
pokud jde o lásku
jaký mám vzít si lék
na moje trápení
odpověz Pane můj
kde láska pramení
kudy jen mám se dát
pro lásku cokoliv
musím se Tebe ptát
nejbližší v okolí
odpověz Pane můj
čekám na znamení
jak najít drahokam
v záplavě kamení
jak zažít v duši klid
světlem se naplnit
odpověz Pane můj
přál bych si Tebe žít
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Churry, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)