Život...
Přemýšlet o tom co stane...
Nevidět a ani nechtít...kam ten vítr vane...
Odpustit a jít dál...
Kdo by se ho stále ještě bál...
Myslet a nesmět prozradit...
Chtít a nenechat se odradit...
Jít si za svým...a stále doufat...
Na co vše si ještě můžem troufat...
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
Komentáře (3)
Komentujících (2)