Anotace: Dneska ráno mě napadlo tohle...
Jistě, já to myslel tak, že má předem vytyčený cíl a touhu k němu dostat :-)
10.10.2008 15:43:00 | Chancer
Tak to jo!! Nemůžu nesouhlasit - vždyť sám jsem o tom kdysi napsal ;-)
Ztracený je ten, kdo nemá cíl..a kdo má cíl, má zcela jistě i touhu, sen...
08.10.2008 17:52:00 | Chancer