Anotace: WITHOUT BORDERS
vždycky si řeknu musim napsat komentář a vlezu sem do toho bílýho místa a dojdou mmi slova. tak je to i tady je to tím že obásni ce nekecá na bílejch místech ale žije se v těch pár veršů chvilku uplně jinak. děkuju za hezkou chvilku.
03.11.2008 17:33:00 | kulishak
hodně zvláštní báseň, přijde mi trochu nesourodá, ale zřejmě to byl záměr... na konci díla jsem však měla dojem, že jsem něco nepochopila...
07.10.2008 19:00:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd