Doufat a čekat
Anotace: o nejlepším přátelstvím, které mám... však jsou věci co bohužel dokáží vzdálit od sebe dva lidi
Co všechno skýtá
Nádherný sen
Tajemství skrývá
Jak další slunečný den
Bez řečí a beze slov
Postávat každý den
Na stejném místě
Věčně, jak stromu kmen
Čekat a doufat
Že uzřím tvé kroky
Doufat a čekat
Že uslyším tvůj hlas
Jsi pro mě jen vzduch
Ale bez vzduchu
Nemohu žít
Pak bych navždy
Přestal snít
Přečteno 508x
Tipy 10
Poslední tipující: Vanesska, Holis, dablik007, Modrý Anděl, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)