Hudba
Barevný sen,
který proudí v žilách skutečnosti,
tekoucí prostor v znehybnělém čase,
vířivým šepotem vrací se do věčnosti,
tiše a zvučně vrací se zas a zase.
Ten věčný rytmus žití...
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Roger, Jin, Holis, Dilla
Komentáře (0)