Tak nežel toho kluka,
on nestojí za tvá muka.
Seber v sobě všechny síly,
projdi se spadlými listy.
Šustí a šeptají ti do uší.
Brzy budeš milovat jiného,
budeš v jeho náručí.
Už se netrap a věř v novou lásku. Držím palce.
07.10.2008 21:33:00 | JaniHani