Obkreslil jsi moji ruku
Obkreslil jsi moji ruku na papír
A teď ji svoji rukou hladíš
přemýšlíš proč mě tvé konečky tolik přesahují
přemýšlíš jestli mi vadíš
Vzpomínáš na moje nehty
a křiví malíček na pravici
jak ses mu vždycky smál
cítil si v dlani drobounké chvění
naléhavé a nestálé
vím že si se ho bál...
Já věděla co uděláš s tím papírem
věděla jsem že ho neukřižuješ na nástěnce
Tedˇsložený v tvé kapse
kam rád strkáš ruku a vzpomínáš
Snad právě na těhlech kalhotech jsem ti kapsu zašila
než sem odešla
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Elča, enigman, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)