vzpomínka
Anotace: ...napsáno kamsi do ticha...
je tolik cest
a sny je míjí
na paměť stromů
když kejklíři pláčou
do dlaní slzy...
to živá voda
takhle pramení
vzpomínky stárnou
na oblouku hvězd
přibude jedna
pro tebe
vítr mlčí
a kámen nikam nepospíchá
tichem zrcadlí se
delirium noci
...
Přečteno 371x
Tipy 25
Poslední tipující: střelkyně1, Triffid Kolbe, SantanderEntré, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Lota, labuť, Myrja, just me, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)