Endešlus
Konec cesty, no way
Hra už skončila, teď je jako by nikdy nebyla
Dostaň se zpátky, už nikdy víc
Nebude dojemných večeří a svíc
Hra skončila
Už není pro co pět
Game is over
Přesně teď
Už se vzpamatuj, nemysli už na ní
Bude tě to jenom trápit-večer i s dobou ranní
Konec jedné epizody, z toho se nestřílí
Začátek druhé, kam tvoje kroky zamíří?
Tak už začni znova
Vím po 2 letech to není jen tak
Ale zmuž se
A zapni se ten frak
Postav se na svý nohy
Ona už ti nepomůže
No tak dělej
Ty líná kůže
Zatím to s tebou bledě vypadá
Snad to z tebe brzo opadá…
Komentáře (0)