Nevnímám
Nevnímám
a zírám někam do dálek.
Oči zavírám,
vyrůstám z levných pohádek.
Nečekám,
že se hlásky do slov spojí.
Svojí pravdu mám
jenže myslím podobojí.
A čekám, až to odplave,
v kanálech čekaj nesnáze,
dělám, že jsem a pak se ptám
jestli se život gumou vymaže.
Klátím se ve větru, skutečnost bolí,
v klapkách piana se něčí srdce drolí.
A já už asi nikde nechybím.
Netuším
a ani nevím jestli mám
Sundávám
šaty co patří princeznám
Nepláču
protože vlastně není proč
Nikdo tě nestrčí,
tak prostě uhni nebo skoč.
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: PPetrushka, shakespeares, janewe, Roger
Komentáře (6)
Komentujících (5)