Jehelníček
Anotace: Důvěra se někdy nevyplácí... Říká se to, ale stejně to vždycky překvapí.
I když otrávené jablko
zůstalo celé
a jen malý kousek ubyl z něj
přesto srdce olízl
plamen zklamání.
Čokoládové tanečnice
vystřídaly ježibaby
jen na zlom okamžiku,
přesto bys měl vědět,
že sníh se vrací těžko.
Jen díky Tobě mě nic nebolí.
Když mě posloucháš
a neděláš si z mého srdce jehelníček.
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, jedam, Kapika, Ik
Komentáře (2)
Komentujících (2)