Voják v bojišti
Anotace: Babi praví - po finanční krizi přišla válka ...
Ozval se výstřel - symbol varování,
vztyčené šavle a pach bojování.
Odvaha padlích, hrdinů vlasti,
uvízlí, bezmocní, ve válečné pasti.
Dunění kopyt a válečná děla,
obtížné brodění přes mrtvá těla.
Čištění zbraní a další nabíjení,
se strachem o život, křížku políbení.
Z posledních sil zemi svou brání,
pohled v bojiště, slzy v oči vhání.
Naposled vykřikl - jak tulipán zvadl,
pro blaho ostatních ve válce padl.
Voják, co chtěl jenom žít ..
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: excited, cevert, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (3)
Komentujících (3)