vrátím se a pokukuju potají
po lidech, co mě dávno neznají
///////////////////////////////////////////
tohle se mi líbí, člověče :-)
09.10.2008 09:44:00 | Elča
..kdoví kolik dát..
..když všichni jsme sázkou..
..a platíme sebou..
..osamoceně utváříme podivnou hmotu..
..a vážíme ji..
..na ještě podivnějších vahách..
08.10.2008 21:12:00 | isisleo
ST! je to s vkvělé dílko, pro mne má hloubku a hlavně myšlenku. Taková za života.
Prý roboti chcou QIP
08.10.2008 06:06:00 | NikitaNikaT.