mědvědí...
zvláštní tvor
možná brtník z krušnejch hor
nebo grizzly z Kodiaka
prochází se kruhem Zodiaka
taky bílej polární
samotář jeskynní...
divokej
krátkej
život
obratnej
mrštnej
lodivod
lesem
utajen
a
když se objeví
na bílejch pláních
zakrejvá si
svůj
černej nos
aby nebyl odhalen…
Přečteno 286x
Tipy 22
Poslední tipující: spare, Noc17, Iva Borecká, Tacca, Holis, Bíša, Květka Š., NikitaNikaT., labuť, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)