Kapulet...
Anotace: kap...kap...kap...úlet...prší...
kluk v kápi
kráčí
setmělou ulicí
a déšť
mu duši zkrápí…
odhodlaně
žíznivě
rozhrnuje clonu
krepový tmy
myšlenky
na ženu
se ženou
jako krabi
k ulitě
jedný
holky
Montekovky…
před domem
srdcem
vyslal
tajnej signál
dívka
z balkónu zakázanýho města
seskočila
k němu
do náruče lásky…
nastoupili
do lanovky VÁŠNĚ
zavřeli
černý krovky
instiktivně
zmáčkli
tlačítko ROZTOUŽENĚ
a zmizeli spolu
NAHORU
do vesmírný schovky…
Přečteno 328x
Tipy 30
Poslední tipující: spare, Noc17, Iva Borecká, střelkyně1, Myrja, Lonely.girl, Holis, Bíša, Květka Š., 6thSun, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)