Dík za komentáře...vyrazily mi dech a plují mi v srdci. Díky!! Ahoj Šuměnko ...
02.09.2005 07:33:00 | Miguel
no to je výborné..popravdě..hodně mi připomínáš mého spolužáka z grafárny..Martin Bezkočka se jmenuje..už mu vyšli 3knihy..a byli o něm dost pochvalné články..píše jak 60chlap s prožitky a názory Boha!!
smekám chlape!!
01.09.2005 12:18:00 | šuměnka