jj, a taky se říká- sliby - chyby... však sliby maj neco do sebe, a jsou-li míneny upřímne, nemusí být ani splněny :-)
10.10.2008 04:17:00 | Caracol
povedená agitka :o)
podle mne je rytmus ok... že my nenechali saddověnku něco zarecitovat abysme si v pojetí rytmu udělali všeobecný jasno :o)
09.10.2008 21:58:00 | hanele m.
libi se mi myslenka, i rymy jsou fajne, jen mi to kazi sem tam ten rytmus, je to skoda, mohla se to dopilovat...
08.10.2008 01:09:00 | saddova