Na kameni kámen
Ptáci nám křídly mávají
andělé znovu vstávají
v aleji opadaných stromů
jsem sám a hledám cestu domů
vypil jsem kalich své hořkosti
šplhám na horu z křišťálu
tělo své spálil jsem na kosti
krysař teď hraje na píšťalu
vyčistím duše chrám
v ticho se nořím
vyjmu si z oka trám
zapálen v keři shořím
rozezním hromy a blesky
myšlenky nechám jít
narovnám sobě stezky
znovu se narodit
na kameni kámen
dál nezůstane stát
protože není už vůbec
čeho se bát
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Myrja, Psavec, Holis, Churry, Moonlight7, Tacca
Komentáře (2)
Komentujících (2)