Anotace: ..jen a jen
Hmm to balo lepší líp to podat.
05.12.2008 22:40:00 | snupicek
pointa. to neznam. mozna diky casu alkoholu a "neomylnynm" lidem jednou prijde
09.10.2008 19:16:00 | Nyja
dobry..a pointa? nepochopila jsem
08.10.2008 15:40:00 | saddova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?