Anotace: ve slabé chvilce, když přišla inspirace... psáno podle skutečnosti
V žádnym případě nesouhlasim s tím co psala saddová... Nejde o to aby tak seděli přesně písmenka, nebo aby ti to vždycky perfektně vyšlo.. ale o to, co je v tý básni nepsaný, jak moc je to procítěný a jestli je dobrá... takže myslim že ta tvoje JE dobrá :)
05.05.2009 15:49:00 | Sýkorka07
nema cenu dal rozepisovat, to bych napsala to same jako k nasledujici basni..
08.10.2008 15:37:00 | saddova