Sama v davu
Pocit vlastního bezpečí,
když zrovna na Tebe nikdo neječí,
procházet se prázdnotou myšlenek
a poslouchat hloupoučkých smyšlenek,
cítím opuštěného stavu,
sama v davu.
Plout za dálky a dál do nekonečna,
přesto jak lvice pouť je nebezpečná,
těšit se tvrdého osudu hvězd,
kde i lilie na zimu mohou kvést,
líbivá chuť náhlého chladu,
sama v davu.
Trpícím výpadkem z okruhu slovy,
naivním smyslem věčné nehody,
tupostí srdce vyschlé vody,
tišícím výdělkem neshody,
pavučiny padající na mou hlavu,
sama v davu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)