Podzim
Šedé šmouhy na sklech,
mlha se plazí u nohou,
ze stromů v tichém vánku,
barvy nebes se snášení,
slunce hasne,
jako už tolikrát,
stíny chytají se v dálavách,
smrt přináší neštěstí,
až v sníh a v jeho polibkách,
objetí se zahřeješ.
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Tacca, Bíša, Lonely.girl
Komentáře (1)
Komentujících (1)