Svět bez lidí
Anotace: nebylo by to tak nejlepší?
Rozbouřená řeka,
bez břehů,
zubožené tělo,
bez duše,
puklé srdce,
bez kapky krve,
noční nebe,
bez jediné hvězdy,
sluncem prozářen den,
s mraky v přikrývkou,
rozbouřená řeka,
bez duše,
puklé srdce,
bez dechu…
A svět?
a svět bez lidí
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: pan nestálý, Tacca, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)