Nemocnice
Anotace: Taková hloupost :-)
Jsem pacientka.
V nemocnici "Život s.r.o."
S kapačkou z básní v paži...
a sestřičky se cize tváří.
A v žilách mi to divně škrábe.
bez anestezie z přetvářek...
to že mi prý neprospěje...
A MUDr. Osud se mi směje.
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: kejtyyy, mexx, Mango-Holka, fuu, janewe, Kristine Clary-Aldringen, shakespeares, Lonely.girl
Komentáře (5)
Komentujících (5)